{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bravo nije očajan, pa da glumi Rudarovu utehu u Kupu Slovenije

/ Izvor: mozzartsport.com
Težak period za tim iz Velenja dodatno produbljuje Olimpijinih 3:0 u šampionatu
Bravo nije očajan, pa da glumi Rudarovu utehu u Kupu Slovenije

Ekipa Rudara je zaglibila duboko. Tanke partije, igra ne štima u fazi napada, a odbrana kao sito. Jedan od članova defanzivnog dela Rudarove postave je i mladi David Hrubik, inače Novosađanin, izdanak Vošine fudbalske škole, koji je nosio i dres Proletera, ali i šabačke Mačve…

Trenutno te informacije Rudarovim navijačima ne znače mnogo. Fenjer je za njih neminovnost, a Kup Slovenije obaveza koja na red stiže odmah nakon demorališućih 3:0 sa Olimpijom u petom prvoligaškom kolu. Može li se nešto učiniti protiv Brava? Ima li snage tim iz Velenja da savlada gorčinu posrtanja, pa da ove godine ode dalje od prvog kruga takmičenja? Premotavanja radi, Rudar je prošle godine u ovom takmičenju uštopovan od Mure sa 1:0.

Vezista Rudara, Alajž Krefl misli da može, jer Bravo nije ništa bolji, budući da kao novajlija u eliti slovenačkog fudbala još uvek traži sebe, ne bi li došao do stabilnih partija.
“Predstava protiv Olimpije bila je bleda, a taj utisak moramo popraviti. Nećemo čekati novo kolo šampionata, jer želimo da u kup takmičenju ostvarimo dobar rezultat protiv Brava. Shodno tome, moramo stvoriti više prilika u napadu i pokušati da budemo jači u odbrani”, poručio je Aljaž Krefl.

Bravo je to što je. Tri poraza, remi i pobeda, toliko je od njih vićeno u prvoligaškom karavanu. Ako je pitanje, da li ovaj tim može Rudaru na crtu, onda je odgovor jasno potvrdan. Dobili su Tabor Sežanu, do remija boksovali sa Celjem, pa zašto ne bi izazvali i ovaj, ovakav Rudar koji zvaničnu utakmicu nije dobio još od maja meseca.

POGLEDAJTE KAKAV JE TIKET ZA VIKEND SASTAVIO ĐOTA

KUP SLOVENIJE - 1/16 finala
16.00: (2,25) Bravo (3,25) Rudar Velenje (3,05)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock

×