{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Napravio pravi hit sezone u Engleskoj
no_image.png

Malo je poranio Božićni poklon za navijače Lestera. Jeste do praznika ostalo još skoro 20 dana, ali njima je najveći dar već stigao. Čelnici klupa objavili su danas da je menadžer Brendan Rodžers potpisao novi ugovor, po kojem će klupi Lisica do juna 2025. godine.

Rodžers je u Lester došao u februaru ove godine, ali je napravio pravi bum. Lisice su ove sezone druge na tabeli Premijer lige, iza Liverpula, a ispred Mančester sitija, a najveće zasluge za to ima upravo menadžer iz Severne Irske.

Prvi čovek Lestera Aijavat Šrivadanapraba u superlativu je govoorio o Rodžersu posle dogovorenog nastavka saradnje.
Brendanovi trenerski kvaliteti su dobro poznati i očigledni, u smislu da je video skriveni potencijal u svakom članu našeg mladog sastava“, rekao je gazda Lestera.

Menadžer tima, koji je najveću slavu do sada dostigao sa Liverpulom, kada mu je zamalo izmakla titula prvaka Engleske, rekao je:
Kada sam odlučio da dođem u Lester, to je bilo jer mi se dopao put kojim je klub išao i što sam smatrao da mogu svoje iskustvo da iskristim u tom putu. Došao sam ovde sa svrhom da pomognem klubu da se razvija u budućnosti“, istakao je Rodžers.

Lester je pod Rodžersovom komandom dobio 17 od 26 utakmica u Premijer ligi.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×