{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Dva remek dela srpskog internacionalca iz Gjongnama donela njegovom timu bod iz okršaja sa Seulom
Bosančiću, majstore! (VIDEO)
"Miloš Bosančić"

 

Kada neko ode na daleki istok obično brzo padne u zaborav, ali partije Miloša Bosančića u Gjongnamu jednostavno nam ne dozvoljavaju da smetnemo s uma nekadašnju veliku nadu Partizana, iako osvedočenog navijača Crvene zvezde.

Bosančić je, naime, na četvrtoj utakmici u južnokorejskoj Kej ligi postigao svoja dva prva gola u dresu Gjongnama. Ali kakva?! Ovo zaista morate da vidite.
"Oko mene je ludilo. Odigrao sam odlično, dao dva gola, ali mi je žao što smo osvojili samo bod. Posle meča ‘napali’ su me novinari i postao sam glavna vest u sportskoj Koreji. Kažu da niko ovde nije dao dva tako spektakularna gola na jednom meču. Samo da je krenulo. Biće još... Golove poklanjam roditeljima, koji se mnogo brinu što sam daleko, ali sam im valjda pokazao da sam se snašao. Mama i tata, volim vas", rekao je Bosančić posle meča. 

Da pomenemo i da je prvi gol za Gjongnam, ništa manje majstorski, postigao Dejan Damjanović, crnogorski reprezentativac koji je pre samo nekoliko dana sprečio slavlje Engleza u Podgorici.

Podsetimo, Bosančić se jesenas sam nudio Crvenoj zvezdi, ali se u Ljutice Bogdana nisu obazirali na vapaje 24-godišnjeg mladića. Kakva greška.

(FOTO: gyeongnamfc.com)

Najnovije vesti


×