{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Iskusni stručnjak na kormilu Koltova do leta 2019. godine
Borusija ima novog trenera - Ditera Hekinga!
""

Nisu dugo u Menhengladbahu čekali da imenuju novog trenera nakon jutrošnjeg rastanka sa Andreom Šubertom. Diter Heking preuzeće posle Nove godine kormilo Koltova, a sa poznatim bundesligašem potpisaće ugovor do leta 2019. godine.

Samo dva meseca je nemački stručnjak bio na borou rada, nakon otkaza koji je dobio u Volfzburgu posle očajnog starta ove sezone. Sportski direktor Borusije Maks Eberl potvrdio je dogovor sa novim trenerom.
“Još sinoć smo imali konkretan plan koga da dovedemo, a jutros smo ga realizovali. Nemamo vremena za čekanje, situacija je delikatna, a Hekinga odmah očekuje veliki posao”, istakao je Eberl.

Diter Heking je u oktobru dobio otkaz u Volfzburgu posle četiri sezone, a vreme provedeno sa Vukovima pamtiće po osvojenim trofejima - Kupa i Superkupa Nemačke (2015. godine). Njega navijači ovog tima neće upamtiti po dobrom, jer smatraju da ih je unazadio u protekle dve sezone i vratio u bundesligašku prosečnost, što se ne sviđa ni navijačima Menhengladbaha koji sumnjaju u Hekingove kvalitete. 

Borusija iz Menhengladbaha trenutno je 14. na tabeli sa samo 16 bodova, što je tri više od zone ispadanja.  

(FOTO: Action Images)    

Najnovije vesti


×