{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bornmutovo iznenađenje je štoper iz Brentforda od 17.500.000 evra!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Konačno će se ispuniti želja Edija Hauva
no_image.png

Dok se na Ostrvu nestrpljivo čeka još neki bombastični transfer posle Čelsijeve kupovine Kristijana Pulišića za 64.000.000 evra, Bornmut bi mogao lako da ponese etiketu najaktivnijeg kluba Premijer lige!

Posle dovođenja Natanijela Klajna na pozajmicu i bacanja 21.500.000 evra na sto za Dominika Solankea, Trešnjice se spremaju da ulože veliki novac i u kupovinu štopera za budućnost. Treneru Ediju Hauvu konačno će se ispuniti želja da u svoje redove dovede jednog od najtalentovanijih defanzivaca na Ostrvu - Krisa Mefama. Bornmut je voljan da Brentfordu, inače sedamnaestoplasiranom timu Čempionšipa, isplati preko 17.500.000 evra samo kako bi se prvi domogao bitnog potpisa. 

Mefam ima 21 godinu, a za prvi tim Brentforda debitovao je u januaru 2017. godine, od kada je skupio 48 utakmica u Čempionšipu. Edi Hauv ga juri već dva prelazna roka, a Brentford je izgleda popustio. Kako i ne bi kada će dobiti rekordnu sumu novca! Brentford je još leta 2015. godine dobio zasad najveću sumu novca za jedan izlazni transfer. Radi se o 12.400.000 evra, koliko je Barnli tada platio za napadača Andrea Greja, dok je godinu dana kasnije njegov saigrač Skot Hogan prešao u Aston Vilu za oko 10.500.000 evra.

Prema sadašnjim najavama, transfer bi trebalo da bude završen do kraja sedmice, potvrdio je BBC. Suštinski ovaj transfer mogao bi da najavi eventualni povratak Nejtana Akea u Čelsi, mada se o toj operaciji još spekuliše...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×