{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Borjan: Odluka o platama kada svi budemo zajedno u Beogradu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 17
„Ovo pitanje se ne rešava na daljinu“, kaže kapiten Zvezde
no_image.png

Rešili su i čelnici Crvene zvezde da krenu putem mnogih velikih klubova u Evropi. Odlučeno je da se igračima srežu plate za 50 odsto, zbog očekivane finansijske krize jer prvenstva nema, a ko zna kada će ga biti.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je poslao i mali ultimatum igračima rečima da će ponuda kluba biti „uzmi ili ostavi“, uz obrazloženje da je na leto svakako planiran rez u igračkom kadru.

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan pak spušta loptu na zemlju i apeluje da se sa tom odlukom sačeka dok svi fudbaleri ne budu na okupu na Marakani.
Kao što znate, više od polovine igrača Crvene zvezde nije u Beogradu, komuniciramo telefonskim putem. Ovo nije tema i odluka koja bi se rešavala i donosila na daljinu, već kada svi budemo u Beogradu sešćemo i razgovarati na tu temu, saslušaćemo predlog kluba i iznati naš stav ili dati zajednički predlog“, kaže Borjan.

On podvlači da će, u svakom slučaju, odgovor igrača biti jedinstven.
Već tri godine naša svlačionica je jedna jedinstvena i jaka porodica, koja sve odluke donosi i brani zajedničkim snagama, pa će tako biti i sada“, naglasio je Milan Borjan.

Superliga Srbije je u prekidu, kao i skoro sve lige u Evropi, mada je generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić rekao kako očekuje da se šampionat nastavi 16. maja.

Foto: MN Press

Najnovije vesti


×