{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Borjan je na 17 utakmica 11 puta sačuvao mrežu, primio šest golova, zaradio dva žuta kartona i sakupio ukupno 18 poena, duplo više od drugoplasiranog Zorana Popovića iz Voždovca
Borjan najkorisniji golman Superlige
""

Golman Crvene zvezde Milan Borjan proglasen je za najkorisnijeg čuvara mreže jesenjeg dela Superlige u tradicionalnom izboru Sindikata Nezavisnost i SOS kanala.

Borjan je na 17 utakmica 11 puta sačuvao mrežu, primio šest golova, zaradio dva žuta kartona i sakupio ukupno 18 poena, duplo više od drugoplasiranog Zorana Popovića iz Voždovca.

Trofej ''Ilija Pantelić, urucio mu je njegov prvi trener Zdravko Bukarica, dok mu je u ime Sindikata ''Nezavisnost'' I SOS kanala ručni sat predao idejni tvorac akcije Nebojša Petrović.
"Srećan sam što po drugi put osvajam trofej koji nosi ime legendarnog golmana Vojvodine i jugoslovenske reprezentacije. Prvi put sam to učinio kao golman niškog Radničkog. Rekao sam ljudima u klubu da tokom zime ne prihvataju nikakve ponude za moj transfer jer želim da ostanem do kraja sezone, da osvojim titulu sa Zvezdom i da ponovo budem u konkurenciji za ovo laskavo priznanje", rekao je Borjan na svečanosti u "Princip pabu" na Senjaku.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×