{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Borjan: Milojević je tražio da igramo napred, Suma neka slavi sa svojim navijačima

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 57
“Mora da postoji neko poštovanje, ali očigledno da nema poštovanja”, kaže Zvezdin golman
Borjan: Milojević je tražio da igramo napred, Suma neka slavi sa svojim navijačima

Skinuo je pokušaj Umara Sadika u situaciji jedan na jedan, ali ništa nije mogao kod golova Sejdube Sume i Zorana Tošića. Jeste Crvena zvezda odigrala loše, ali Milan Borjan je možda i jedini koji može da kaže da nije krivac za večerašnji poraz u 161. večitom derbiju. Ipak, on sam ističe da ceo tim deli odgovornost za neuspeh.
Izgubili smo, ide život dalje. Treba da dignemo glavu. Već u sredu nas čeka Voždovac. Svi smo krivi, nema tu da li je neko kriv ili nije. Cela ekipa je kriva. Slabo smo odigrali, nismo ispunili ono što je šef tražio od nas", kazao je Borjan posle poraza.

A šef nije tražio da Zvezda igra ovako defanzivno.
Šef je tražio da igramo prema napred, da se više otvorimo i da probamo da damo gol”, otkriva Borjan, koji je čestitao i Sejdubi Sumi čiji je gol suštinski rešio pitanje pobednika, iako su se njih dvojica ozbiljno pokoškali zbog toga što je Partizanov fudbaler slavio pred Zvezdinim navijačima.
Lep šut, lep gol - svaka čast. Prešla mu je preko noge malo, ali šta da se radi. Nisam hteo da dozvolim da slavi pred našim navijačima, okrenut prema njima. Neka ide da slavi sa svojim navijačima. Ne slavim ni ja, kada mi pobedimo, pred tuđim navijačima. Mora da postoji neko poštovanje, ali očigledno da poštovanja nema".

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×