{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Borba u Sidneju oko Ninkovića, novajlija u ligi već poslao ponudu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Mekartur želi prvu zvezdu Sidneja
Borba u Sidneju oko Ninkovića, novajlija u ligi već poslao ponudu

Zakuvalo se iznenada u Sidneju oko Miloša Ninkovića. Srpski internacionalac broji poslednjih šest meseci ugovora sa FK Sidnejom, ali već se javio neko ko će probati da to iskoristi i odvede ga na drugu adresu.

Nije se činilo da bi moglo tu da bude neke dileme, jer Ninković otkako je došao u Australiju pre četiri godine, nosi dres FK Sidneja i to sa velikim uspehom, prva je zvezda ekipe. Ali, turbulenciju je izazvao novi klub, koji će naredne sezone da se priključi prvoj ligi – Mekartur.

Ovaj ambiciozni klub, osnovan pre dve godine, administrativnim putem će biti naredne sezone priključen prvoj ligi. Pomalo nerazumljiv potez za fudbalsku Evropu, ali njihova stvar... Uglavnom, Mekartur je rešio da odmah zapuca na veliko i bacio je oko na Ninkovića. Već mu je poslao i ponudu, pregovori su u toku. Ne bi Miloš menjao grad, pošto će i novajlija biti stacioniran u Sidneju.

Da se nešto kuva potvrdio je i trener FK Sidneja Stiv Korika.
Nisam iznenađen tim (interesovanjem Mekartura), jer je Miloš kvalitetan igrač. Kada si uspešan, onda se takve stvari dešavaju, da drugi klubovi žele da ga dovedu. Mi želimo da zadržimo Ninkovića, pregovarao s njim oko novog ugovora već neko vreme. Učinićemo sve da ostane, on je sjajan tip, imamo sjajan odnos, navijači ga obožavaju. Bila bi velika šteta da ostanemo bez njega“, rekao je Korika.

Kako pišu australijski mediji, Mekartur je već poslao pismo o namerama FK Sidneju i prve razgovore sa Milošem Ninkovićem je već obavio.

AUSTRALIJA 1 - 9. KOLO

Petak
Melburn Siti - Pert 0:3 (0:1)

Subota
07.00: (2,30) Velington (3,30) Vestern Sidnej Vonderers (2,90)
09.30: (1,60) Sidnej (3,80) Brizbejn (5,20)

Nedelja
06.00: (2,30) Vestern Junajted (3,25) Melburn Viktori (2,95)
08.00: (1,90) Adelejd (3,50) Njukasl (3,70)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


Najnovije vesti


×