{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bonuči i njegove čudne odluke - koliko je bilo teško reći „ne“ Real Madridu?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
„Osećao sam se ponosno i zadovoljno što sam bio u njihovim planovima, to je predstavljalo potvrdu dobrog rada, ali presudila je želja da se vratim u Juventus“, poručio je Italijan
no_image.png

Real Madrid je prošlog leta želeo da angažuje Leonarda Bonučija, ali je iskusni defanzivac ipak odlučio da odbaci interesovanje Kraljevskog kluba i ispuni želju za povratkom u Juventus.

Da je bilo ozbiljnih kontakata Italijan je oktrio u razgovoru za madridski AS.
"
Istina je, Real me je tražio. Osećao sam se ponosno i zadovoljno što sam bio u njihovim planovima, to je predstavljalo potvrdu dobrog rada. Ali dobro, poziv Juventusa i želja da se tamo vratim i osećam kao kod kuće, presudili su kod donošenja odluke. Prošle godine sam gotovo sve vreme bio u Milanu i moja deca nisu mogla da me vide, to su razlozi koji su me naterali da se vratim", rekao je Bonuči.

Stara dama je uspostavila apsolutnu dominaciju u italijanskim okvirima, ali sada želi korak dalje i da pokuša da dođe do trofeja u Ligi šampiona. Na tom putu joj stoji Atletiko Madrid, sa kojim se sutra od 21 čas sastaje na Vandi Metropolitano.
"Naš cilj je da osvojimo Ligu šampiona. Ne možemo i ne smemo to da skrivamo. Atletiko je kao Juventus, Alegri uvek kaže da se trofeji osvajaju iz dobre odbrane", dodao je Bonuči.

Jedan od ključnih ljudi na putu ka tom cilju trebalo bi da bude Kristijano Ronaldo, koji sve u Torinu oduševljava svojom posvećenošću.
"Kada je došao nisam bio baš srećan, jer smo uvek bili na suprotnoj strani. Ali, šalu na stranu, on je dobra stvar za italijasnki fudbal i dobar znak da je naša liga ponovo privlačna. Divim mu se u smislu njegove doslednosti i jednostavnosti. Odmah se stavio na raspolaganje ekipi, bio sam zapanjen njegovim načinom rada: svaki dan i posle treninga vi će te ga naći u teretani. I ja se trudim da tako radim, ali ima dana kada jednostavno ne uspeš to d aučiniš. On je mašina koja se ne zaustavlja, možete samo da mu se divite", rekao je Bonuči.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×