{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bolivijska sigurica - kec i golovi koji vise u vazduhu

/ Izvor: mozzartsport.com
Real Potosi ima najgoru odbranu u ligi, a na poslednjem susretu sa Vilstermanom lagano je zaokružena 6+ igra
Bolivijska sigurica - kec i golovi koji vise u vazduhu

Greške nema, ili je bar ne bi smelo biti na odloženoj utakmici šestog kola Klasure, koju igraju Horhe Vilsterman i Real Potosi. Domaćin je do sada pretpeo čak šest poraza, i samo jednom pobedio. Dakle, to su zasluge s kojima se duži fenjer, pa kladionička jedinica deluje kao bukvalno već svršena stvar.

Budući da je Vilsterman prokljižio gol razliku od 10:10, a Potosi čak 7:23, mogu se izvesti određeni zaključci. Dakle, gosti imaju ne lošu, već najgoru odbranu u ligi, pa nije pitanje hoće li, nego koliko će golova pasti na ovom meču. U prilog ovoj činjenici ide i rezultat poslednjeg odmeravanja ovih timova, kada je u aprilu Vilstermanu na konto legla pobeda od 0:6.

Šta nadalje priča kladionička statistika. Verovali ili ne, od 2017. godine do danas, na utakmicama ovih timova samo jednom je omanula minimalna 4+ igra. Pošto su svi aspekti ispunjeni da se ova tradicija nastavi, trebalo bi valjano razmisliti, i u svakom slučaju kombinovati. Ishod, na keca, plus golovi, realni su do te mere da nema ni jednog argumenta koji bi opovrgao apsolutnu nominaciju Vilstermana za favorita na ovoj utakmici.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 21:00 1331 BOL 1 Wilstermann - Real Potosí kmb 1&4+ 1,97
Ukupna kvota1,97

Bolivija 1, Klasura – 6. kolo
21.00: (1,17) Vilsterman (6,75) Real Potosi (12,00)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×