{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bojsi se ne plaše: Ovde smo da igramo fudbal, ne da analiziramo legendarni stadion

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 52
Trener gostiju Herardo Seoane nije želeo da otkriva karte i kaže da li će Sulejmani i Oro igrati
Bojsi se ne plaše: Ovde smo da igramo fudbal, ne da analiziramo legendarni stadion

Crvena zvezda i Jang Bojs. Oči u oči. Biće to opasan sudar posle 2:2 u Bernu, a na talonu je ulazak u Ligu šampiona. Meč je zakazan za utorak u 21 čas i dileme nema da nas čeka pravi spektakl.

Iako će Marakana biti pravi vetar u leđa crveno-belima, iako se očekuje preko 50.000 ljudi, čini se da Jang Bojsi nisu toliko impresionirani i da im to nije na prvom mestu.
"Znamo da nam je potrebna dobra igra sutra. Ovde smo da igramo fudbal, ne da analiziramo legendarni stadion. Srećni smo i znamo da će sutra biti mnogo navijača na tribinama. Ali mi se fokusiramo na našu igru i na naš učinak", rekao je Mihel Ebišer.

Svoje viđenje je izneo i trener Jang Bojsa Herardo Seoane. On nije želeo da istakne konkretno da li će Miralem Sulejmani i Gijom Oro igrati sutra.
"Miralem Sulejmani je bolje svakoga dana, kao i Martins i Oro. Oni će biti na završnom treningu i i tada ćemo doneti odluku. Ne želim da otkivam ko će izaći na teren", rekao je Seoane.

Nije želeo da otkriva karte ni najmanje... 
"Sorensen se jako dobro uklopio u igru Jang Bojsa i donosi brojne kvalitete od kojih će profitirati celi tim. To je njegovo iskusvo, robusnost i igra glavom. Ali i u njegovom slučaju ćemo odlučiti posle treninga da li će igrati", rekao je Seoane.

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×