{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bogdan Planić Vs Điđi Bekali – poslednja runda

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Novi sukob zbog smanjenja plata
Bogdan Planić Vs Điđi Bekali – poslednja runda

Malo je tako koloritnih likova u evropskom fudbalu kao što je Điđi Bekali, gazda FCSB-a, nekadašnje Steaue. I to da ga počastimo tim „koloritnih“...

Vlasnik najmoćnijeg kluba Rumunije često donosi potpuno neverovatne odluke kada su u pitanju igrači i treneri, a u poslednje vreme je na ratnoj nozi sa Bogdanom Planićem, srpskim štoperom, komandantnom odbrane FCSB-a.

Šta je tačno povod zbog kojeg je Planić pao u nemilost Bekalija, nije baš najjasnije, ali je gazda kluba nemali broj puta u poslednjih godina javno vređao i prozivao srpskog fudbalera.

E, sad je došao trenutak da se ćurak okrene naopako. U jeku finansijske krize izazvane pandemijom korona virusa, Bekali je tražio od igrača da se odreknu 50 odsto plate. Svi su pristali, osim dvojice. Jedan je Grk Aristidis Soiledis, a drugi je – Bogdan Planić.
Tačno je da Planić i Soiledis jedini nisu potpisali redukciju plata. Nisam u Bukureštu, kad se vratim videćemo šta će biti“, rekao je Bekali za rumunski portal Fanatik.

Ali, kako pišu Rumuni, ni Planić nije u Bukureštu. Dok je još mogao, otišao je u Srbiju i odande ne odgovara na pozive. Navodno je pristao da mu se prepolovi ugovor, ali kada mu je taj dopis poslat putem mejla, da ga potpiše, odgovor iz Srbije nikada nije stigao.

Nekadašnji štoper Crvene zvezde, Vojvodine i OFK Beograda ima ugovor sa FCSB-om koji važi do kraja sezone, ali uz opciju da može da se produži za još godinu dana. I sve vodi ka tome da Planić nema nameru da aktivira tu poslednju godinu u Bukureštu, jer mu je svega preko glave, pišu Rumuni. Sačekaće istek važećeg ugovora, bilo da se sezona nastavi ili ne, a onda će postati slobodan igrač. U prethodnom prelaznom roku imao je na stolu ponudu Fenerbahčea, koja je tada propala, ali na leto možda neće...

U toku je, dakle, finalna runda obračuna Bogdana Planića i Điđija Bekalija. Deluje da srpski fudbaler trenutno pobeđuje...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×