{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bog je veliki, Ruštu se oseća bolje

/ Izvor: mozzartsport.com
Dobre vesti iz Turske
Bog je veliki, Ruštu se oseća bolje

Prve vesti bile su dramatične, ali kako dani odmiču izgleda da će Ruštu Redžber dobiti bitku sa opakim virusom COVID-19. Turski golman polako izlazi iz krize, oporavlja se i prema rečima njegove supruge nije životno ugrožen, kako se činilo u prvi mah.
Srećom, vest da se Ruštu nalazi na odeljenju intenzivne nege nije tačna. Oseća se bolje. Lečenje se nastavlja, stabilno je i leži u normalnoj sobi. Nadam se da sve ide ka boljem. Hvala svima koji se interesuju i brinu“, objavila je njegova supruga Isil.

Nju su turski mediji prethodnih dana optuživali da je upravo ona zarazila Ruštua Redžerba, navodnim preskakanjem obaveznog karantina po povratku iz Sjedinjenih Američkih Država, te odlascima u salon lepote u njenom vlasništvu, ali je ona sama to demantovala. Jedino što je u ovom trenutku izvesno jeste da ne može da vidi uživo supruga, jer joj je ulaz u bolnicu zabranjen.
Ruštu je u bolnici, ali nije nam ne dozvoljno da ga vidimo. Bog je veliki, poverio je mog supruga turskim lekarima. I ovo će proći. Samo vas molim da nastavite da se molite za njega“, dodala je Isil Redžber.

Podsetimo, Ruštu Redžber je u karijeri najdublji kraj ostavio u Fenerbahčeu i Bešiktašu, a tri godine je bio član Barselone.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×