{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Boaći saopštio zvezdašima: Oporavio sam se od povrede, trčim sedam kilometara dnevno

Komentari: 23
“Nedostaje mi samo teren”, dodao snažni napadač
 Boaći saopštio zvezdašima: Oporavio sam se od povrede, trčim sedam kilometara dnevno

Posle odličnih priprema u antalijskoj regiji, bez propuštenog treninga, Ričmond Boaći se ponovo povredio u nevreme. Poslednji večiti derbi završio je u suzama. Zbog bolova u zadnjoj loži napustio je teren u finišu prvog poluvremenu.

Propustio je pobede portiv Mačve i Napretka (obe 3:0), ali se očekivalo da bude spreman za početak plej-ofa.
"Oporavljao sam se od povrede, ali sada sam 100 odsto zdrav i mogu da treniram po svakodnevnom programu koji dobijam od Zvezdinih trenera. Imam neophodne sprave za vežbanje, napravio sam teretanu kod kuće. Radim vredno, ali bilo bi lepše da sam sa saigračima", ispričao je napadač iz Gane za klupsku televiziju, uz napomenu da mu pored saigrača nedostaje i lopta.

Ipak, veruje da će uskoro videti klupske saigrače.
"Mnogo mi nedostaje lopta, igram fudbal od malena i mesec dana bez lopte mi je prilično čudno, ali moramo da budemo disciplinovani. Izaći ćemo iz ovoga još jači".

Boaći je objasnio kako trenira u izolaciji.
"Nije lako, prvo trčim 7-8 kilometara, a onda vežbe za jednu, pa za drugu nogu zbog povreda koje sam imao. U ovoj situaciji trudim se da radim i više nego uobičajeno, jer nedostatak utakica može da utiče na igrača, a bitno je da se vratimo što spremniji kada sve ovo prođe".

Istakao je i da mu sa stadiona najviše nedostaju navijači crveno-belih, a poruku je imao ne samo za njih, već za sve u Srbiji.
“Znam da je ovo teško vreme za sve, zato je bitno da se držimo zajedno. Verujem da će ovaj virus uskoro proći, a do tada ostanine kod kuće".

 

Najnovije vesti


×