{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Blekiju cela strana: Vidić idol, Kjelini najbolji

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Opširan intervju srpskog štopera za Tutosport
no_image.png

(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima)

Sezona je stala i navijači mogu samo da spekulišu kako će sve da izgleda kad se lopta opet zakotrlja, ali u Firenci se još nadaju da će ambiciozan projekat Roka Komisa zaživeti, iako početak nije protekao kako je on zamišljao. Nada ipak nije iščezla, ne samo kod navijača, već i kod Srbija u Fjorentini, pa tako Nikola Milenković u intervjuu za Tutosport podvlači da ni ne razmišlja o odlasku sa stadiona “Armetio Franki”. Kao uostalom i njegov zemljak u Firenci Dušan Vlahović.
“ “Nisu me iznenadile Dušanove izjave o Fjorentini. Vrlo dobro znam koliko je on vezan za Firencu i Ljubičaste i koliko bi želeo da ostavi dubok trag. Što se mene tiče, sada mislim samo na Fjorentinu koja me je, kao i čitav grad, prihvatila od prvog momenta i doprinele da se osećam kao kod svoje kuće. Zato sam uvek davao maksimom i bio profesionalan i na terenu i van njega jer sam želeo da uzvratim na najbolji mogući način”, rekao je Bleki.

Milenković je rekao da će biti dovoljno vremena za pregovore o njegovom produžetku ugovora sa Fjorentinom koji ističe 2022. godine. “Kada se sve ovo završi sešćemo na miru i porazgovarati, ja nikada nisam krio da mi je dobro u Firenci. Verujem u projekat predsednika Komisa koji je odmah po preuzimanju kluba pokazao entuzijazam i privrženost klubu: pravi najveći sportski centar u Italiji, uložio je dosta novca za pojačanja u januaru i želi da napravi novi stadion u Firenci. Sve su to pokazatelji njegovih ambcija. Na meni i mojim saigračima je da radimo predano jer samo tako možemo da ostvarimo rezultate”.

Nikola je rekao da je njegov idol Nemanja Vidić, ali da je Đorđe Kjelini najbolji defanzivac: “Budući da sam Srbin odrastao sam uz Nemanju Vidića kao idola, on je neverovatan defanzivac koji je ispisao stranice istorije evropskog fudbala. Đorđo Kjelini je odbrambeni igrač koga najviše poštujem i mislim da je najjači defanzivac. Primer za sve, na terenu i van njega. Pravi lider”.

Na kraju je Milenković rekao da je njegov san da epidemija što pre prođe i da zagrli svoje najbliže i klupske drugove: “Sanjam da daleko stignem sa Fjorentinom i mojom reprezentacijom. Sanjam da postignem gol ispod tribine Fjezole krcate našim navijačima”.

Piše: Željko PANTELIĆ

Najnovije vesti


×