{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bjelica držao predavanje Barseloninim trenerima: Olmo? Gledate njegove poslednje utakmice u Dinamu...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 25
"Ima toliko ponuda... Opraštamo se uskoro", poručio šef struke zagrebačkih Modrih
Bjelica držao predavanje Barseloninim trenerima: Olmo? Gledate njegove poslednje utakmice u Dinamu...

Trener Dinama Nenad Bjelica sedeći na klupi zagrebačkog Dinama postao je respektabilan stručnjak u evropskim okvirima do te mere da je pozvan da održi nekoliko predavanja u Španiji. Između ostalog, bio je predavač na jednom semiru na kom su učestvovali čak i treneri iz mlađih selekcija Barselone.

Bjelica je Špancima posebno bio zanimljiv jer je u nebeske visine vinuo Danija Olma, novopečenog reprezentativca Furija, pa su mu mediji najčešće postavljali pitanja i vezi sudbine mladog asa Modrih... 
"Dani je impresivan i kao fudbaler i kao osoba. Vrlo skroman i ambiciozan u isto vreme. Želi svakog dana da uči i ponosan sam što ga imam u ekipi", kazao je Bjelica, a onda ipak natuknuo kako uskoro, sasvim izvesno sledi rastanak. 

Očito, ni cena od 40.000.000 evra, koliko je Dinamo odredio da će tražitzi za Španca, neće biti prepreke da Olmo već ove zime napusti Hrvatsku. 
"Da, mislim da upravo gledamo poslednje njegove utakmice u Dinamu. Ima toliko ponuda... Na kraju će klub i igrač zajedno odlučiti šta je najbolje za obe strane. Spreman je da igra za najbolje klubove Evrope", poručio je kratko i jasno Nenad Bjelica.

Foto: Reuters 

Najnovije vesti


×