{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bitke za beg od švedskog fenjera

/ Izvor: mozzartsport.com
Satrveni Sirijus i Falkenberg nemaju pobede u poslednjih pet kola, a borba za distancu od zone očaja i od jednih i od drugih traži što hitnije slavlje
Bitke za beg od švedskog fenjera

Samo što dalje od fenjera... Tako bi i Sirijus i Falkenberg mogli da se odnose prema klinču 23. kola u koga ulaze potpuno moralno satrveni. Bez pobede na proteklih pet mečeva, sa serijama od tri, odnosno četiri poraza, uz Fakenbergov dvostruki X... To bi bilo to među nesrećnicima, odnosno timovima koji su u aprilu odigrali 0:0.

Sada to ne odgovara ni jednima ni drugima, a kvota je masna upravo na taj tip koji shodno malokrvnosti oba tima ne bi trebalo da iznenadi poznavaoce fudbala u Švedskoj. A Falkenberg je najgori u gostima, jer na strani ove sezone još nije slavio, dok Sirijus ima tek dve mrljave pobede kod kuće. Zato se pitamo ko će koga, odnosno s kakvim snagama savladati ovde?!

Slične muke muče GAIS i Halmstad u drugoligaškoj trci. Domaćin ovoga meča poslednji put je bio bolji u maju i to sa 1:2. Halmstad je do tada od 2016. godine dominirao parom, pa i ovde svašta može da se desi, mada se Halmstad nada u Rasmusa Videshajma, četvrtog strelca lige koji je od ovoga momenta uspeno tresao mreže čak 11 puta.  

Švedska 1 – 23. kolo
19.00: (2,05) Sirijus (3,35) Falkenberg (3,40)

Švedska 2 – 23. kolo
19.00: (3,30) GAIS (3,20) Halmstad (2,15)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×