{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bitka za moskovski dragulj: Čelsi je spreman da plati 25.000.000 evra

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Letos odbijeni Vest Hem i Kristal Palas, ali je spisak sada znatno duži
Bitka za moskovski dragulj: Čelsi je spreman da plati 25.000.000 evra

Fjodor Čalov je ponovo u prvom planu, iako mladi napadač ove sezone nije raspucan kao prethodne. U svakom slučaju, transfer bi konačno mogao da bude ostvaren ove zime. Podsetimo, CSKA je prošlog leta odbio ponude Vest Hema i Kristal Palasa, a kako kažu najnoviji izveštaji sa Ostrva, Čelsi bi ovezime mogao da ide do sume od 25.000.000. Armejci su prošle godine zahtevali 30.000.000, a najviše što su dobilli bilo je 23.000.000 evra od Kristal Palasa, što je glatko odbijeno.

Ipak, Plavci će morati da budu prilično konkretni, s obzirom da će svako njihovo nećkanje pokušati da iskoriste drugi premijerligaši. Kristal Palas se i ovoga puta interesuje za mladog golgetera, a najnovije ime na spisku želja je Brajton.

Čelsijeva dosadašnja primarna meta bio je Musa Dembele iz Liona, ali francuski gigant, koji je i onako opterećen problemima sa povredama, u ovom trenutku nije spreman da da se odrekne svog igrača, što bi londonski klub moglo da okrene Čalovu. Ukoliko se to i definitivno dogodi, Plavci bi postali izraziti favorit za dovođenje ruskog igrača.

Još od ranije puls mladog napadača već su opipavali Arsenal, Monako i Sevilja. Ruski mediji pišu da do danas na adresu CSKA nije stigla nijedna zvanična ponuda, ali pominju da je CSKA već imao odličnu saradnju sa Čelsijem i navode primer Jurija Žirkova.

Čalov bi kod Lamparda mogao da dobije sasvim solidnu minutažu, s obzirom da mladi stručnjak navodno želi da se otarasi Žirua i Batšuaija, pa bi ruski napadač postao konkurencija Tamiju Abrahamu.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×