{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

“Bilo ih je previše da bismo ih izbacili”! Totenhem pokreće istragu: Otkud zvezdaši međ domaćim navijačima?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 31
Konfuzija u Londonu
“Bilo ih je previše da bismo ih izbacili”! Totenhem pokreće istragu: Otkud zvezdaši međ domaćim navijačima?

Crvena zvezda više nije tema za ostrvske medije, ali njeni navijači jesu. Naime, u Londonu je zavladala potpuna konfuzija nakon što je grupa od 150 zvezdaša zauzela deo tribina predviđen za pristalice Totenhema. Međutim, ako nešto znamo o nama Srbima, to je da smo snalažljiv narod, a to se nimalo nije dopalo Englezima, naviklim da se pravila poštuju.

A prema pravilima, Zvezdinih navijača na novom Vajt Hart Lejnu nije ni smelo da bude, jer im je Uefa po ko zna koji put zabranila da putuju na to gostovanje. Istina, obezbeđeno je 200 ulaznica “prve kategorije” za prijatelje kluba, ali oni se nisu mešali sa domaćim navijačima i to nije problem.

Međutim, tamo gde su svi očekivali Totenhemove navijače pevala je grupa od oko 150 Zvezdinih pristalica. U klubu su poludeli, pošto su i predvideli da će Srbi sve učiniti da dođu do dragocenih ulaznica. Zati ih i nisu puštale u slobodnu prodaju, već je svaki od 48.000 vlasnika sezonskih karata mogao da kupi dodatne tri ulaznice.

Nisu želeli crveno-bele na tribinama. Kad ono – međutim, žargonski rečeno.

Ušli su zvezdaši na raznim stranama, ali su se onda koncentrisali na jednom delu tribina i formirali grupu sa kojom policija nije mogla da se izbori. U Totenhemu su besni.
Navijači Crvene zvezde su nelegalno došli do ulaznica za Nivo 5 i probili se do dela tribina gde su oformili grupu. Redari i policajci su ih tu i obuzdali, pošto ih je bilo previše da bi ih izbacili. Pokrenuli smo detaljnu istragu kako bismo utvrdili kako su došli do ovih ulaznica. Preduzećemo najteže mere protiv individualaca za koje se pokaže da su im prodavali karte”, preti Totenhem.

Problem Pevaca. Zvezdu ovo pitanje ne interesuje. Bar jedna “pobeda” sinoć.

(FOTO: FK Crvena zvezda)

Najnovije vesti


×