{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ozbiljno je
Bild najavljuje: Boateng vrlo blizu prelaska u Juventus

Jako loša vest po Juventus je došla sa povredom Đorđa Kjelinija i onda je Stara dama morala da reaguje brzo i ekspresno. Bilo je pitanje da li će krenuti po štopera, a informacije iz Nemačke kažu da se upravo to dogodilo i da je Džerom Boateng na ivici da potpiše za Juventus!

Bavarci danas imaju tradicionalno druženje sa sponzorom, a od svih igrača na spisku danas nije bilo Boatenga. Bild kaže da je on na ivici odlaska u Juve.

Nije igrao Boateng protiv Majnca u pobedi od 6:1, nije bio jutros na timskom treningu, trenirao je individualno. A sada se nije pojavio ni na druženju tima na kom se očekivao.

Kjelinija nećemo gledati šest meseci, Stara dama cilja štopera u samoj završnici prelaznog roka. A Bild kaže da je najrealnija opcija da će Boateng napustiti Bajern posle osam godina u dresu bavarskog kluba.

Danas su se pojavile informacije na Tutosportu da Juventus traži štopera, a da je Boateng jedna od opcija. Malo ko je mogao da poveruje da će se to sve pretvoriti u vrlo ozbiljnu priču, ali onoga momenta kada je Bild izneo informacije to je upravo postalo - ozbiljna priča.

Nije precizirao Bild da li se radi o otkupu ili mogućoj pozajmici, ali jasno je da bismo Boatenga mogli da gledamo sledeće sezone u crno-belom dresu.

Iako je Juve ovog leta doveo Meriha Demirala i Matijsa De Lihta, Juve razmatra i neku iskusniju opciju. Pored Boatenga pominjali su se i Medi Benatija, Samjuel Umtiti i Ezekjel Garaj, ali deluje da bi Juve mogao da izvuče džek-pot.

Boateng bi dobio šansu da igra malo češće, ima 30 godina i igra u Italiji bi mogla da mu legne, posebno u Juventusu koji je često znao prethodnih godina da drži igrače u tim najzrelijim godinama.

Boateng i Juve - blizu je!

 

×