{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Biće Sevilja opet lepa za oko, Roni Lopes prošao preglede, sledi potpis za 20.000.000

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Pojačanje iz Monaka
Biće Sevilja opet lepa za oko, Roni Lopes prošao preglede, sledi potpis za 20.000.000
Roni Lopes

Isprva se mislilo da će doći kao kusur u transferu Visama Ben Jedera iz Sevilje u Monako, ali Roni Lopes je ipak igrač koji ima svoju cenu. I to sasvim solidnu. Prema najnovijim informacijama Kneževima će na ime obeštećenja leći oko 20.000.000 evra.

I to je izvesno, pošto je Lopes danas prošao lekarske preglede u Andaluziji i sada je ostalo samo da potpiše četvorogodišnji ugovor. Da uputimo one koji baš ne prate francuski fudbal, reč je o 23-godišnjem, levonogom desnom krilu. U Francuskoj je već pet godina, za Lil i Monako je odigrao 126 utakmica i postigao 29 golova. Dva puta je nosio i dres reprezentacije Portugalije.

Podsetimo, Monako je prethodno izdvojio 40.000.000 evra kako bi doveo Visana ben Jedera iz Sevilje, ali Andalužani će svakako imati paklen napad i u narednoj sezoni.

Ostao je tu Munir el Hadadi, stigao je Munas Dabur, pa kao njegova rezerva za mečeve kad se protivnik povuče u bunker i Luk de Jong, došao je i Lukas Okampos, nešto iza Oliver Tores da odmeni Pabla Sarbaiju...

Nekad klikne odmah, nekad ne, ali sa Seviljom je sigurno samo jedno – biće je uživanje gledati.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×