{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Biće koristi za Marka Petkovića: Naučiću portugalski

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 11
Dobar način da se prekrati vreme u izolaciji
no_image.png

Svi sportisti širom sveta dobili su specijalne programe, prilagođenje vežbanju u kućnim uslovima, kako bi održali kondiciju tokom trajanja pandemija virusa korona. Kad završe s treningom ostaje im dovoljno vremena, da pojedinci ne znaju šta će sa sobom, ali... Ima i onih koji su neplaniranu pauzu u prvenstvrenim rešili da iskoriste na najbolji mogući način.

Primera radi, da savladaju jezik. Tako se Marko Petković „bacio“ na učenje portugalskog, jer je pre tačno dva meseca potpisao za Tondelu i s obzirom da je prethodno igrao samo u Srbiji i Rusiji jasno je da nije imao prilike da se sretne sa (n)ovim načinom komunikacije.

A biće mu i te kako potreban, jer se papirima obevezao da ostane u Tondeli do juna 2022, pa kad je već tako onda je znanje jezika dragoceno.
„U ovom periodu, kad nas savetuju da ostanemo kod kuće, možemo valjano da koristimo vreme da, na primer, naučimo novi jezik. Ja učim portugalski. A koji jezik ti želiš da naučišŽ?“, obratio se Petković javnosti, pre nego što je, baš na portugalskom, poslao poruku da bi svi trebalo da ostanu kod kuće.

I srpski internacionalac je, poput kompletnog tima Tondele, u samoizolaciji. Inače, od dolaska iz moskovskog Spartaka, odigrao je dva meča za tim koji se nalazi na 14. mestu na tabeli Primeire.

Najnovije vesti


×