{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Čelnici italijanske lige i klubova doneli odluku
Bez Serije A i u maju

Na najavljenom današnjem video-sastanku čelnih ljudi Serije A i klubova oduičivalo se o tome šta dalje.

I prema prvim informacijama još nisu donete ključne odluke, to jest odložene su. Kao i to kada bi moglo da se nastavi prvenstvo. Prema nedavnim pričama očekivanja su bila usmerena na kraj maja, ali se situacija sa pandemijom u Italiji ne popravlja. Zaključak je da neće biti fudbala ni u petom mesecu 2020. godine, već će se čekati razvoj situacije. To jest kada ona bude dozvolila.

Time je šampionat odložen do daljeg, ali očigledno da ostaje nada da će kad-tad biti priveden koncu. Na sasatanku se pričalo i o načinu na koji bi prvenstvo moglo biti završeno, a mišljenja je praktično koliko i klubova, kao i oko smanjenja plata igračima.

Poslednji meč Serije A u tekućoj sezoni odigran je 9. marta kada su se u poslednjem meču 26. kola sastali Sasuolo i Breša (3:0). Prvo mesto na tabeli drži šampion Juventus koji sa 63 boda ima jedan viška ispred drugoplasiranog Lacija. U Italiji je do sada detektovano preko 120.000 zaraženih Kovidom-19, 19.758 ih se oporavilo, dok je virusu podleglo njih 14.681.

(Foto: ©AFP)

Najnovije vesti


×