{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bez pravila u kolumbijskoj Klausuri

/ Izvor: mozzartsport.com
Bukaramange i Tolima će se natezati oko bodova u sedmom kolu…
Bez pravila u kolumbijskoj Klausuri

Bez pravila u Klausuri. Tako to realno zvuči i na primeru Bukaramange i Tolime, među kojima vlada pravilo koje kaže da se nikada ne zna ko od njih može jači da bude. Istina, po trenutnoj situaciji gostujuća ekipa ima naizgled tek nešto bolju formu, pa ipak, teško je da iko može da garantuje da će im to u sedmom kolu nešto doneti.

Imaju oni izvesnog veznog fudbalera, Danovisa Banguera. Taj je za Tolimu već dao tri gola, što ga postavlja na drugo mesto liste strelaca u Klausuri. Muka za Bukaramangu, jer oni su prvo eliminisani u osmofinalnoj fazi kup takmičenja, dok je Tolima lagano prešla preko Orsmarsa.

Sve u svemu, naravno da je raspoloženje bolje u gostujućem taboru. Videćemo sada kako će se završiti meč para koji je u Aperturi u februaru mesecu doneo X, a na koga je od oktobra 2017. godine valjalo odigrati na 0-2 gola. Envigado i Hunior će se tući za osmu poziciju na tabeli. Ni kod njih ništa nije izvesno, budući da je reč o timovima približno sličnih igračkih snaga. Isti je slučaj i sa Deportivo Kalijem koji će se boriti za čelo tabele sa Nasionalom. I tu su sile podjednake, pa konstatacija o ligi bez pravila važi, a može se smatrati i jedinim validnim tumačenjem trenutne situacije u Klausuri.

Kolumbija 1 – Klausura
23.00: (2,95) Bukaramanga (2,85) Dep. Tolima (2,55)
01.00 (2,95) Envigado (2,70) CPD Hunior (2,70)
01.00: (1,85) Onse Kaldas (3,25) Patriotas (4,30)
03.00: (2,40) Dep. Kali (2,95) Atl. Nasional (3,10)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×