{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bez pojačanja godinu i po, ali Totenhem ima zmiju u džepu – razlika od 25.000.000 za Ndombelea

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Ili su ipak Pevci samo proračunati
Bez pojačanja godinu i po, ali Totenhem ima zmiju u džepu  – razlika od 25.000.000 za Ndombelea
Tangi Ndombele

Cela sezona je završena bez pojačanja, poslednji put su Totenhemovi navijači o kvalitetima novog igrača raspravljali još januara 2018. Ovog leta zato se nestrpljenjem prate zbivanja na fudbalskoj pijaci, ali prema poslednjim informacijama uprava na čelu sa Danijelom Levijem ni ovog puta neće previše duboko da zavlači ruku u džep. Gardijan piše da je razlika između onog što Englezi nude i onoga što Olimpik Lion zahteva za Tangija Ndombelea celih 25.000.000 evra!

Doduše, predsednik Liona Žan Mišel Ola je poznat kao tvrd pregovarač, koji je umeo da izboksuje cenu više od realne za svoje igrače, ali i u par navrata da ostane praznih šaka zbog takve poslovne politike. Ipak, teško da će on da se menja sa svojih 70 leta, pa i ne čudi što Ndombelea, koji se ovog leta dovodio u vezu i sa maltene svim klubovima koji nešto znače u Evropi, sada traži 75.000.000 evra.

Danijel Levi uzvraća sa okruglo 50.000.000 što je cifra koju je navodno izneo na početku pregovora sa Olimpikom. I to nakon što mu je šef struke Maurisio Poketino rekao da je 22-godišnji zadnji vezni savršeni profil igrača za njegov Totenhem. Argentinski trener je odmah posle finala Lige šampiona javno rekao da od kluba očekuje malo veće investicije. I Levi je krenuo u akciju, mada je pitanje da li se isprsio dovoljno, pošto su mediji spekulisali i o interesovanju Mančester Sitija, Juventusa, pa i madridskog Reala.

Kad je Totenhem u pitanju, najviše se pisalo o Ajaksovom Doniju van de Beku, Rominom Nikolu Zaniolu  i Fulamovom Rajanu Sesenjonu.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×