{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Povređeno krilo Ajntrahta
no_image.png

Novo okupljanje reprezentacije, novi problem sa povredom. Ovog puta stradao je levi bok srpske ofanzive. Selektor Ljubiša Tumbaković za predstojeće utakmice sa Luksemburgom i Ukrajinom u poslednje dve runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ne može da računa na Filipa Kostića.

Levo krilo Orlova se požalilo na povredu i zbog toga je dobio poštedu, pa ga neće biti u sastavu za dve finalne utakmice u ovom ciklusu kvalifikacija.
"Filip Kostić i Milan Pavkov su van stroja i nisu došli, ostali su svi tu. Filip Kostić se sinoć povredio", saopštio je selektor Ljubiša Tumbaković na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Velika je šteta za srpski tim što Kostića neće biti u sastavu, jer igra u odličnoj formi, zbog čega je zaslužio i nominaciju za igrača meseca u Bundesligi, pogotovo zbog sjajne partije protiv Bajerna.

Van stroja je i Milan Pavkov, ali njegovo odsustvo nije iznenađenje, pošto se napadač Crvene zvezde povredio na utakmici Lige šampiona protiv Totenhema, preskočio je potom meč sa Javorom u Ivanjici i na teren će moći tek kada prođe reprezentativna pauza.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×