{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ali, prvo da Napoli dovede Ikardija ili Pepea
Betis pravi lud tim: Posle Fekira čeka se Milik

Od Betisa nas ovog leta više ništa ne može iznenaditi. Pošto je isplatio Lion za Nabila Fekira i omogućio mu platu od ukupno 35.000.000 evra bruto, odnosno 17.500.000 evra neto i 3.500.000 evra godišnje kada se odbiju porezi, klub iz Sevilje planira bar još jedno veliko pojačanje do kraja leta, a sledeći na horizontu je - Arkadijuš Milik.

Poljak je posle dva pucanja prednjih ukrštenih ligamenata na oba kolena izgubio potrebnu oštrinu, mada je i pored toga skupio 20 golova u 47 utakmica u svim takmičenjima. Međutim, kako se podno Vezuva sprema nešto veliko i čeka transfer Maura Ikardija ili Nikole Pepea, tako se na San Paolu spremaju i za odlaske koji su potrebni kako bi se popunilo stanje u kasi. Prvi među onima koji su otpisani je Elseid Hisaj, za koga Napoli traži 25.000.000 evra, a drugi je upravo Arkadijuš Milik. Ali samo pod uslovom da Napoli dovede ili Ikardija ili Pepea što predstavlja zaista paklen posao.

TRANSFERI UŽIVO - sreda, 24. jul

U Betisu priznaju da im je Milik interesantan već neko vreme i da se nadaju da će sve ispasti po planu kako bi Poljak došao na Benito Viljamarin.
“Milik je igrač kojeg mi jako volimo, već smo ga nekoliko puta gledali u prošlosti, a uostalom i tražimo napadača, ali trenutno ne mogu da kažem ništa više od toga“, poručio je potpredsednik Betisa Hoze Manuel Lopez Katalan.

Napolijev vlasnik Aurelio de Laurentis počeo je ozbiljno da se bavi kombinatorikom po kojoj bi se Mauro Ikardi preselio na jug Italije. Argentinac je dugo čekao poziv Juventusa, ali kako on ne dolazi, sada Napoli sve više dobija na značaju, svestan da je za njega u Interu završeno. Međutim, ako Ikardi ne bude otišao, što je u ovom trenutku nezamislivo, Napoli će se ozbiljnije baciti na transfer Pepea iz Lila, jer klub nema tu finansijsku moć da angažuje i jednog i drugog istovremeno.

Milikov ugovor s Napolijem ističe 2021, a više od godinu dana proveo je u oporavku od dve teške povrede...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×