{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

BET SPECIJAL: Zvezda postiže gol kao domaćin na svakom meču - kvota 5,50!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Ponuda za večerašnji meč, kao i kompletno učešće crveno-belih u nastavku takmičenja
BET SPECIJAL: Zvezda postiže gol kao domaćin na svakom meču - kvota 5,50!

Došao je trenutak da se podigne atmosfera uoči večerašnjeg spektakla na stadionu Rajko Mitić. Kladionica MOZZART je, kao i za sve mečeve naših predstavnika na međunarodnoj sceni, spremila SPECIJAL i okršaj između Crvene zvezde i Olimpijakosa, a na vama je da večeras do 21 čas izaberete prave tipove za sebe.

Ponuda je baš obimna, možete da se kladite na tipove konkretno vezane za večerašnji meč, ali i za generalni učinak crveno-belih u ovogodišnjol Ligi šampiona.

Nama je odmah u prvi plan iskočio tip "Crvena zvezda postiže gol kao domaćin na svakom meču" sa više nego odličnom kvotom 5,50. Tu su i standarne slobodne igre sa potencijalnim strelcima na večerašnjoj utakmici. Najveće šanse se daju Boaćiju, koji je najavljen kao starter na ovom meču. Kvota da Boaći daje gol na ovom meču je 3,50, a da Boaći postiže gol i Crvena zvezda pobeđuje - 8,00! Potom se najveće pšanse daju Mateu Garsiji, Marku Marinu, Radživu van la Pari, pa Tomaneu.

------ SVE KVOTE IZ SPECIJALA ------

Sa druge strane, najveće šanse kod Olipijakosa daju se El Arabiju i Gereru sa kvotom 7,5, a potom sledi Valbuena sa kvotom 10,00.

Ako ne želite da se vezujete za pobednika i strlaca, tu su standardne igre "gol direktno iz slobodnog udarca", "gol glavom", "gol iz penala", "crveni karton na meču", "het-trik na meču". Ukoliko verujete da bi Crvena zvezda mogla do ranog gola, tu je i gra "kec od 1. do 10. minuta" sa kvotom 12,00.

Ukoliko verujete da će Crvena zvezda do plasmana u 1/16 finale LE tu je kvota 3,00, a možete još uvek da gađate koliko će bodova osvojiti srpski šampion u grupi. Najniža kvota je na igru "više od 1,5 bodova" (1,60), a najveća na "više od 7,5 bodova sa kvotom 20,00.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×