{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Besplatna lekcija Miše Kosanovića: Bondžulić bolje da nauči da vodi tim, a ne da primi sedam golova kod kuće

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 13
“A mogao je da primi i 12...”, tvrdi iskusni trenerski vuk
no_image.png

Okršaj Javora i Radničkog iz Niša imao je zanimljivu uvertiru, iz oba tabora dolazile su otrovne strelice, a na kraju su se ipak obilnije radovale Nišlije koje su demolirale Ivanjičane u gostima sa čak 7:0. Zadovoljni su gosti, zadovoljan je i njihov trener Milorad Kosanović koji je nije mogao, a da ne "potkači" mlađeg kolegu na drugoj strani Igora Bondžulića po završetku meča.

Zasmetao je iskusnom Čika Miši što ga je mladi kolega uoči utakmice prozivao pa je jedva dočekao da mu odgovori na konferenciji za medije.
"Ono što nije bilo lepo je izjava mog kolege iz Javora Bondžulića, koji me uvredio rekavši da ja sredom lepo objašnjavam ko je kriv za slabe rezultate srpskih klubova u Evropi, a onda mi subotom odgovara kada se te slabosti pojave na našim utakmicama. On je verovatno nezadovoljan zbog poništenog gola Javoru kod 0:0, ali bio je čist faul. Posle toga smo vređani sa tribina, a on je podlegao sudu publike. Bolje bi mu bilo da nauči nešto i da vodi ekipu drugačije, a ne da dozvoli da mu ekipa kod kuće primi sedam golova, a mogla je da primi 12", rekao je Kosanović.

Trener Radničkog je posebno ponosan na jednu činjenicu - da je ušao u istoriju kluba sa Čaira. 
"Drago mi je zbog ove pobede i što sam se kao trener upisao u istoriju Radničkog. Sada sam siguran da će me u Nišu večno pamtiti. Igrali smo kako treba. Čvrsto, snažno i hrabro. Stavili smo brzo stvari pod kontrolu i onda iskoristili sve slabosti koje je Javor ispoljio. Prva dva gola smo dali na vreme i to je otvorilo utakmicu. Na poluvremenu smo se dogovorili da pojurimo 3:0 i zatvorimo meč, a kada smo to uradili, dogovorili smo se da ne stajemo i da igramo jako do kraja, što smo i učinili", zaključio je Kosanović.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×