{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Berluskoni preuzeo novi klub i uveo pravila igračima: Da se izvinite posle faulova, poštujte sudiju, nema brade i tetovaža

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Monca će biti interesantan klub za ispratiti
Berluskoni preuzeo novi klub i uveo pravila igračima: Da se izvinite posle faulova, poštujte sudiju, nema brade i tetovaža

Dvojac koji je do prošle godine bio na čelu velikana Milana, Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani, preuzeli su novi italijanski klub. Nakon što su se povukli iz uprave Rosonera, godinu dana su proveli van fudbala, a sada su pod svoje skute trećeligaški klub italijanskog fudbala, Moncu.

"Don Silvio" je već najavio novosti koje fudbaleri tog kluba sigurno neće prihvatiti s oduševljenjem.
Biće to mlada ekipa sastavljena upotpunosti od italijanskih igrača. Moraće da imaju urednu frizuru, a već smo i pronašli lokalnog frizera u Monci koji će se besplatno brinuti o njihovoj kosi“, rekao je kontroverzni 82-godišnji biznismen. 

Međutim, uredne frizure nisu jedini preduslov nastupanja za klub iz Serije C.
Neće biti dopuštene ni brade ni tetovaže, a igrači neće moći ponosno da nose gomilu minđuša. Moraće da budu primer fer-pleja na terenu, da se izvine protivnicima u slučaju prekršaja i tretiraće sudije kao gospodu“.

Podrška navijača na novom radnom mestu biće izrazito važna za Berluskonija.
Ako ih neko pita za autogram, moraće lepo da napišu svoje ime i prezime, bez škrabanja, i uvek će izlaziti obučeni u trendu“, kaže nekadašnji čelnik Milana i zaključuje: 
Želim nešto drugačije u modernom fudbalu".

Poprilično zanimljiva pravila, mora se priznati.

Foto: Action images

Najnovije vesti


×