{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Barsa konačno pronašla mlađu alternativu za Ter Štegena...
Benfika najbliže Silesenu, Svilar ide na pozajmicu

Holanđanin Jasper Silesen (30) već duže vreme je nezadovoljan u Barseloni. Tri godine je rezerva i za to vreme odigrao je svega 29 utakmica. Pošto su Katalonci konačno "tipovali" mlađeg golmana koji bi mogao da bude alternativa nemačkom čuvaru mreže, Silesen će napokon dobiti dozvolu da ide. 

Kako pišu portugalski mediji, pre svih A Bola, Benfika je trenutno najbliža 30-godišnjem čuvaru mreže. Plan nadležnih sa Luža je da Odiseas Vlahodimos dobije ozbiljnu konkurenciju, a da mladi Mile Svilar ode negde na kaljenje, gde bi redovno branio.  

Silesen ima još dve godine ugovora i Barsa će zahtevati određeno obeštećenje, s obzirom da ga je Ajaksu 2016. platila ozbiljnih 13.000.000 evra. 

Kada su Katalonci u pitanju i njihova zamena za Andre Ter Štegena, čini se da je odluka pala na Vilkera Farinjeza. Radi se o mladom momku, svega 21 godina i već 12 nastupa za A selekciju Venecuele. Njegov sadašnji klub, kolumbijski Milionarios, spreman je da ga pusti za obeštećenje od 5.000.000 evra. 

Farinjez je privukao pažnju Barsinih skauta u martu, kada je sa Venecuelom stigao do iznenađujuće pobede protiv Argentine u prijateljskom susretu u Madridu...  

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×