{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Propao transfer u Al Vahdu
Ben ostaje u Zvezdi do januara

Vratio se Ben! Otišao je iz Crvene zvezde nekako tiho dan posle plasmana u Ligu šampiona, trebalo je da se preseli u Emirate, ali odjednom je taj posao propao.

Napadač sa Komorskih ostrva je trebalo da pređe u Vahdu, u transferu vrednom 2.000.000 evra, međutim, do realizacije nije došlo, iako je prošlo više od 10 dana od tada. Kako pišu Novosti, Ben nije dogovorio svoje uslove sa klubom iz Emirata, pa je na kraju spakovao kofere i vratio se u Beograd.

Trebalo je Ben da bude zamena u Al Vahdi za Leonarda, nekadašnjeg igrača Partizana, koji je prešao u Al Šabab, međutim, klub iz Abu Dabija će morati da potraži neko drugo rešenje.

Zbog toga će tamnoputi napadač ostati do januara u Crvenoj zvezdi, ali pitanje je da li će dobijati priliku da igra, jer je srpski prvak doveo Van la Paru na njegovo mesto, a nije ni licenciran za Ligu šampiona.

Brzonogi krilni napadač je za dve sezone na Marakani odigrao 66 utakmica, postigao 35 golova, dok je za 18 asistirao i jedan je od omiljenijih stranaca u očima navijača od svih koji su do sada nastupali za Crvenu zvezdu.

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×