{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ben Arfu isterali iz hotela i prebacili u kompleks od 23 sobe

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 1
Možda i nije tako loše...
Ben Arfu isterali iz hotela i prebacili u kompleks od 23 sobe

Gde je Hatem Ben Arfa tu su problemi. Obično ih je nestašni vezista stvarao, češće nego šanse saigračima, međutim, za poslednji nije kriv. Jedino što je na svojoj koži osetio kako je kad te isteraju iz hotela.

Iskusni krilni vezista stigao je zimus iz Rena na pozajmicu u Valjadolid, odigrao samo 26 minuta za dva i po meseca, a muke se terena prelile su se i na privatni život, jer su odlukom španskih vesti svi hoteli u državi zatvoreni, pa je samim tim i Francuz poreklom iz Tunisa ostao bez smeštaja.

Razlog je taj što u pregovorima sa Valjadolidom Hatem Ben Arfa nije pristao na iznajmljivanje stana u gradu, već je odlučio da mu klub plaća hotelski apartman. Sve bi bilo u redu da zbog pandemije virusa COVID-19. Španija nije naredila svim hotelima da privremeno stave katanac na bravu.

Valjadolid je, ipak, pronašao rešenje i smestio Ben Arfu u sportski centar. U njemu su trenutno još samo dvojica fudbalera iz Gane, koja nisu uspela da se vrata u otadžbinu, jer su svi letovi u avionskom saobraćaju otkazani.

Sad njih trojica imaju na raspolaganju kompletan trening centar, od 2.700 kvadratnih metara, podeljen na dva sprata, sa zasebnom sobom za gledanje televizijem, bibliotekom, bazenom, dvorištem i čak 23 sobe, od kojih su mnoge sa terasama.

Možda i nije tako loše posle svega...

(FOTO: Reuters)

×