{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bekali hoće pare za Planića: Tražio sam milion, ponudili mi 300.000

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
Kontroverzni biznismen se nada da će zaraditi bar nešto
Bekali hoće pare za Planića: Tražio sam milion, ponudili mi 300.000

Saga oko statusa Bogdana Planića u FCSB-u je jedna od glavnih priča u rumunskoj fudbalskoj jvanosti otkako je prvenstvo suspendovano zbog korona virusa.

Ostaje ili ide?

Planić je u Bukureštu za tri i po godine doživeo lepe i ružne momente. Ovo drugo najviše zahvaljujući kontroverznom gazdi kluba Điđiju Bekaliju koji ga je u nekoliko navrata javno prozivao i kritikovao a da to srpski fudbaler nije zaslužio. Jer, Planić je biran za najboljeg defanzivca i najboljeg stranog fudbalera lige, konstantno je među najboljim igračima prvenstva, ali od Bekalija ništa ne čudi.

Zato i ne čudi što se odavno spekuliše o Planićevom odlasku iz kluba na kraju ove sezone. Međutim, situacija oko njegovoga ugovora nije baš najjasnija. Agent igrača tvrdi da ugovor ističe narednog leta, Bekali tvrdi da FCSB ima opciju da ga automatski produži za još jednu sezonu. Ceo slučaj će najverovatnije završiti na sudu, a Bekali se i dalje nada da će izvući neki dinar.
„Dobili smo ponudu iz Rusije za Planića. Tražio sam 1.000.000 evra za njega, a oni su ponudili samo 300.000 evra. Bez makar 500.000 evra ga ne dam i čekam odgovor Rusa na tu ponudu“, rekao je Bekali za rumunske medije.  

I dok se Bekali nada pregovorima i parama, rumunski mediji pišu da je zakon na Planićevoj strani i da će na leto napustiti klub kao slobodan igrač.

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×