{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Nišlije nemaju izbora protiv Inđije
no_image.png

Posle teškog poraza od Vojvodine fudbaleri Radničkog protiv Inđije imaju imperativ pobede. Evropa za sada deluje daleko za tim sa Čaira, ali sve bi moglo da se promeni ukoliko bi novi trener Radoslav Batak krenuo sa serijom pobeda.
„Dobro smo analizirali ekipu Inđije i ispratili njihovi igru. To je potpuno nova ekipa u odnosu na onu koja je igrala u jesenjem delu prvenstva. Imaju novog trenera, promenili su stil, veoma su čvrsti i disciplinovani, jako su dobri u tranziciji po osvojenoj lopti i neće nam biti nimalo lako u nedelju. Temeljno se pripremamo za ovaj meč, moji igrači su detaljno informisani o vrlinama i manama protivnika i očekujem da maksimalno motivisano uđu u meč. Respektujemo rivala, ali Radnički je svakako kvalitetniji tim od Inđije i to treba da pokaže u nedelju. Potrebna su nam tri boda i daćemo sve od sebe da do njih i dođemo uz dobri igru“, rekao je Batak.

Za razliku od prethodnih mečeva, Radnički u nedelju neće imati većih kadrovskih problema.
„Svi igrači konkurišu za startnu postavu, osim teže povređenog golmana Nikole Petrovića. Vraća nam se levi bek Lazar Đorđević, koji je zbog povrede leđa propustio utakmicu sa Vojvodinom, i o je veoma važna informacija za nas. Svi smo motivisani da se dokažemo pred našom publikom, da se vratimo na pobednički put i jedva čekamo da meč počne“, završio je Batak.

(Foto: Star Sport)

 

Najnovije vesti


×