{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Po ugovoru, Barsa mora da se izjasni
Bartomeu: Na kraju sezone odluka o Valverdeu

Kako stvari stoje, Ernesto Valverde može mirno da spava do kraja sezone. Iako se posle svakog kiksa Barselone diže buka i priča o promeni trenera, ona se, osim ako se kakvo čudo ne dogodi, neće desiti pre završetka sezone.

Saopštio je to predsednik Barselone Đozep Bartomeu u intervju za katalonski radio, objasnivši da će svakako neka odluka o Valverdeovom statusu morati da bude doneta na kraju sezone.
Imamo ugovor sa Ernestom do leta 2021. godine, međutim, u njemu je stavka da na kraju ove sezone možemo i mi i on da ga raskinemo. Dakle, odluku o Valverdeu ćemo svakako morati da donesemo na proleće, bilo da ostaje do kraja ugovora ili ne“, objasnio je Bartomeu.

Na pitanje da li to znači da bi Barselona na leto mogla da traži novog trenera, prvi čovek kluba je potvrdio.
Moglo bi da se desi, bilo da mi donesemo odluku da prekinemo saradnju ili da Ernesto tako odluči. Barselona je takav klub da u sezoni postoje samo dve opcije: ili osvoji sve ili je neuspeh. Od mnogo toga će zavisiti odluka o saradnji sa Valverdeom“, rekao je Bartomeu.

A, kandidata, makar u medijima, ima u izobilju: Ronald Kuman, Marselo Galjardo, Žorž Žezus... Ali, svi će morati da čekaju maj i kraj sezone.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×