{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Barsa želi Lionovo zlatno dete

/ Izvor: mozzartsport
Rajanu Šerkiju samo raste cena
Barsa želi Lionovo zlatno dete

Dobija svetski fudbal novu superzvezdu oko koje se otimaju velikani. U pitanju je Lionov tinejdžer Rajan Šerki, koji je sa nepunih 17 godina zapao za oko gigantima iz Lige šampiona.

Kako piše italijanski Kalčomerkato, skauti Juventusa i Real Madrida su već neko vreme na utakmicama Liona da prate uživo svaki Šerkijev pokret, a pridružila im se od skoro – Barselona.

Lion je veliki klub i za evropske, a kamoli francuske uslove, a Šerki je već ušao u istoriju, kao najmlađi fudbaler koji je ikada postigao gol u dresu Dečaka. Imao je 16 godina i 140 dana kada je upisao svoj prvi seniorski pogodak.

Derbi druge ruske lige: (2.90) Šinjik (3.00) Rotor (2.50)

Do sada, Šerki je odigrao 12 utakmica za prvi tim Liona, postigao je tri gola, dok je za dva asistirao. Sasvim dovoljno da to bude svojevrsni poziv lovcima na talente iz daleko finansijski moćnijih klubova da počnu redovno da dolaze na Grupama stadion.

Italijani tvrde da je Juventus već imao početne kontakte sa čelnicima Liona, ali da za sada u francuskom klubu ne razmišljaju o tome da se odreknu svojeg novog „zlatnog deteta“. Ali, lako se u fudbalu mišljenje promeni...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×