{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Barsa postala rado viđen gost: Najgori start Katalonaca u 25 godina

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Katalonci imaju najgoru odbranu u ligi
Barsa postala rado viđen gost: Najgori start Katalonaca u 25 godina

Od kaznene ekspedicije, Barselona je postala rado viđen gost. Sa samo sedam osvojenih bodova u pet kola i bez ijedne pobede u gostima, Katalonci su kompletirali najgori start sezone u domaćem prvenstvu još od 1994. godine.

Barsa je u subotu uveče izgubila u gostima od Granade (2:0), a to joj je treća utakmica na strani u Primeri bez pobede, uz poraz od Bilbaa i remi sa Osasunom. I primila je čak devet golova ukupno, što njenu odbranu, zajedno sa Betisovom, čini najgorom u ligi.

Trener Ernesto Valverde je krivicu preuzeo na sebe, po službenoj dužnosti i komandnoj odgovornosti, mada priznaje da ni on ne zna u čemu je kvaka ovih očajnih igara Barselone.
Zabrinut sam zato što u gostima beležimo loše rezultate. Kada prođu četiri meča bez pobede, to je simptom da nešto nije u redu. Mi stvaramo šanse, dominiramo terenom, ali ne postižemo golove“, ocenjuje Valverde.

Probao je trener Barse da ponudi objašnjenje šta se dešava sa timom.
Nedostaje nam preciznost u poslednjoj trećini terena. Oni igraju presing na nas, mi iz toga izađemo i onda kada je potreban samo završni pas, tu nešto ne ode kako bi trebalo“, rekao je Valverde.

Ali to i dalje ne daje odgovor na pitanje, ako Barsa ne postiže golove, zašto ih onda prima više nego ijedan tim u ligi...

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×