{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Da ne pobegne sledećeg leta
Barsa ima plan: Doživotni ugovor za Mesija

Činjenica da Lionel Mesi ima stavku u ugovoru po kojoj bi mogao sledećeg leta da ode kao slobodan igrač ne da mira čelnicima Barselone. Iako Argentinac ne pokazuje, za sada, bilo kakvu želju da ode sa Nou Kampa, ko zna šta može da se dogodi ako Barsa bude imala još jednu razočaravajuću sezonu, bez osvojenog trofeja Lige šampiona.

U cilju da obezbede mir i sebi i ekipi, čelnici Barselone su rešili da ponude Mesiju – doživotni ugovor! Po njemu, dok god bude igrao fudbal, Leo će biti vezan za Barsu, saznaje Mundo Deportivo.

Prema proceni rukovodstva španskog kluba, Mesi će sigurno igrati barem do 2022. godine i oni nameravaju da ga „vežu“ da ne ode iz kluba. Obe strane su, navodno, raspoložene za dogovor, pošto su prvi čovek Barse Hozep Bartomeu i Mesijev otac Horhe u stalnom kontaktu.

Jedan od najvećih fudbalera sveta svih vremena odigrao je do sada 452 utakmice za Barsu u 15 sezona i postigao je 419 golova. Osvojio je sa klubom sve što se osvojiti može, ali ga tišti činenica da trofej Lige šampiona nije podigao još od 2015. godine.

Foto: Reuters

 

×