{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Barsa ima 15 dana da nađe špica, Brajtvajt sada prvi pik

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 13
Katalonci zvanično dobili zeleno svetlo da se pojačaju
Barsa ima 15 dana da nađe špica, Brajtvajt sada prvi pik

Sada može Barselona i zvanično da krene u potragu za novim napadačem. Fudbalski savez Španije je, posle dozvole Lekarske komisije, dao zeleno svetlo Kataloncima da dovedu novog igrača, posle teške povrede Usmana Dembelea.

Iako je zimski prelazni rok završen, postoji propis u Španiji da ako se igrač teško povredi, na rok duži od pet meseci, onda njegov klub može da i mimo perioda za transfere može da dovede bonus igrača. I to će Barselona sada pokušati da učini, jer je Dembele operisan i završio je sezonu.

PRIMERA - KVOTE ZA OSVAJAČE

Prema propisima, Barselona sada ima rok od 15 dana da dovede novog fudbalera, a kako piše Mundo Deportivo, najbliži tom transferu je napadač Leganesa Martin Brajtvajt. Danski internacionalac je ove sezone postigao osam golova u svim takmičenjima, ima 28 godina i prethodno je igrao za Esbjerg, Tuluz, Bordo, Midlsbro.

Obično Brajtvajt igra na poziciji klasičnog napadača, „devetke“, koji nedostaje Barseloni posle povrede Luisa Suareza, ali povremeno ume da odigra i po bočnim pozicijama, kao Dembele, umesto kojeg bi se našao na listi Barsinih licenciranih igrača za nastavak sezone.

Još jedna nimalo beznačajna stvar, Brejtvajtov agent je Ali Dursun, koji zastupa i Frenkija de Jonga, koji je letos prešao iz Ajaksa u Barselonu. Čovek za vezu za novi transfer...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×