{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Barikade Atletiko Nasionala na meti jednog čoveka

/ Izvor: mozzartsport.com
Najbolja odbrana lige dočekuje drugog strelca lige Huana Ignasija iz Deportivo Kalija, koji je nakrcao golova koliko i ceo tim domaćina zajedno
Barikade Atletiko Nasionala na meti jednog čoveka

Krizni štab bi morao da zaseda u prostorijama Deportivo Kalija, desi li se da im Atletiko Nasional večeras nanese poraz, pa čak i izbori X. Jednostavno šestopalsirana ekipa Aperture dva puta uzastopno je poražena, s tim što ni pre toga na ukupno pet utakmica u nizu nije blistala.

Na to računaju specijalisti za remije iz Atletiko Nasionala koji je do ovakvog skora uspeo da stigne četiri puta na samo pet utakmica. Uzgred, i u oktobru su sa Deportivom igrali 0:0, što svakako opominje goste na moguće konsekvence za eventualni ležeran pristup meču. Huan Ignasio Dineno, drugi napadač Aperture sa sedam postignutih golova mogao bi biti rešenje za Deportivo Kali.

Takvim šuterom raspolažu gosti, a kakvi su domaći naspram tog i takvog golgerera najbolje govori podatak po kom je ceo sastav Atletiko Nasionala, na osam odigranih utakmica dao sedam golova. To treba imati na umu, uz obaveznu napomenu da Deportivo Kali ima tri utakmice više zaračunate u Aperturi.

Za kraj, dobro je reći da Atletiko Nasional ima i najbolju defanzivu lige. Odatle i oni masovni X ishodi, koji bi bili pretvoreni u pobede, samo da je tim imao napadačke kvalitete koji im očigledno nedostaju.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 01:30 1274 KOL 1 Atletico Nacional - Deportivo Cali ds X2 1,96
Ukupna kvota1,96

Kolumbija 1 - Apertura
Četvrtak
01.30: (1,75) Atletiko Nasional (3,30) Deportivo Kali (4,80)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen

×