{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Baloteli se naljutio: Nisam idiot, lepo vas molim da me poštujete! Možda odbijem poziv u reprezentaciju...

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Italijan i kiselo grožđe
Baloteli se naljutio: Nisam idiot, lepo vas molim da me poštujete! Možda odbijem poziv u reprezentaciju...

Mario Baloteli je po mnogima italijanski napadač broj jedan u ovom trenutku. Igra u sjajnoj formi otkako je zimus prešao u Marselj, ali ni to mu nije bilo dovoljno da se opet nađe na spisku italijanskog selektora Roberta Manćinija.

Selektor je na spisak uvrstio tinejdžera Mojsea Kena, veterana Fabija Kvaljarelu, Ćira Imobilea i Leonarda Pavoletija koji u Kaljariju opet igra u velikoj fomi. Pored Balotelija, nije bilo mesta ni za Andreu Belotija koji igra u sjajnoj formi u Torinu. Iako je postojao pritisak javnosti da se Baloteliju pruži nova šansa u reprezentaciji, Manćini je ostao veran nekim svojim principima.

Sada se po pitanju reprezentacije oglasio i Baloteli koji kaže da bi u budućnosti mogao da odbije poziv u reprezentaciju. Marseljov strelac ne krije ljutnju što sada nije dobio poziv.
„Da li ste razmišljali o tome – a moglo bi da se dogodi – da ću vam jednog dana stvarno biti potreban i da ću biti spreman da zaigram kao što sam spreman već tri godine koje čekam poziv... Ali kada čujem uvrede mnogih od vas, potcenjivanja i nipodaštavanja svega što radim, mogao bih da budem emotivno prazan i da odbijem poziv“, napisao je Baloteli na Instagramu.

On je ogorčen zbog nepoštovanja koje navijači u Italiji pokazuju prema njemu.
„Ja nisam robot, niti neka zaraza, niti idiot. Mnogo puta ne odgovaram na prozivke jer želim da izbegnem probleme i nepotrebnu tenziju. Ali kada čujem i vidim neke stvari, skupi mi se sve i svega mi bude dosta. Samo želim poštovanje koje ja pružam Italiji i sve će biti u redu. Ne očekukjem da me mazite i pazite, niti da me smatrate fenomenom. Garantujem vam da najbolje od mene možete da izvučete tako što ćete mi ukazati respekt jer nisam uradio ništa zbog čega bih izazvao ovakvo nepoštovanje“.

Za kraj je poručio:
„Zato vas lepo molim pre nego što to počnem da zahtevam“.  

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×