{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Baloteli je površan i detinjast, ali kad je dete nevaspitano roditelji su krivi

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 5
Masimo Čelino preti odlaskom iz Breše
no_image.png
(©AFP)

Italijani se upinju da pronađu način na koji bi bezbedno mogli da završe ligu, Masimo Čelino ostao je jedini koji se kategorički protivi nastavku sezone. Ali odbija da prizna da je to zbog toga što će njegova Breša verovatno ispasti iz Serije A, jer kako kaže: on sam je kriv za to.
Investirao sam u trening centar, u stadion, ali sam pravio i greške. Sa dve ili tri pogrešne odluke bacio sam sezonu”, kaže gazda Breše u intervjuu za TeleTuto,  a na konkretno pitanje da li među te greške broji i odluku da dovede Marija Balotelija potvrdno odgovara.
Ja sam želeo Balotelija, ali on se pokazao kao previše površan i detinjast ponašanjem van terena. Da se razumemo, ne idemo u Seriju B zbog Marija. Ako je dete nevaspitano, krivi su roditelji tako da mora da smo i mi negde pogrešili”.

Za neke druge stvari ipak ne prihvata krivicu. Niti želi da u tome učestvuje. Tvrdi da mu je insistiranje na nastavku sezone ogadilo italijanski fudbal i da bi mogao nazad u Englesku. Istina, nije Čelinu prvi put da preti odlaskom kako bi isterao svoje… Ovog puta se ipak čini da je ostao sam.
Ovo više nije moj fudbal, ovo nema budućnost. Kao da su se vratili dani GEA agencije (vodio ju je kontroverzni operativac Juventusa Lučano Mođi, kasnije proteran iz fudbala zbog nameštanja utakmica, prim.aut). Osećam se kao da igram poker protiv rivala koji krije kartu u rukavu i plaća falsifikovanim novcem. Nek rade šta hoće, samo nek odluče više. Trebalo bi da razmišljamo o bezbednosti, ali o tome niko ni reči, jer je svet fudbala pun dugova i novca potrošenog i pre no što je zarađen. Želim ravnopravniji fudbal, jednakost, a ne fudbal zasnovan na dugovima i virtualoj zaradi”, kaže Čelino.

(Foto: ©AFP)

Najnovije vesti


×