{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Balažic se oprostio od Partizana: Dolazim u maju na proslavu titule

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 28
"Neću da se osvrćem na negativne trenutke, pamtiću ono što je bilo lepo. To su titula i pobeda u poslednjem derbiju", rekao je slovenački fudbaler
Balažic se oprostio od Partizana: Dolazim u maju na proslavu titule
""

Partizan se danas i zvanično oprostio od Gregora Balažica. Slovenačkom štoperu je istekao dvogodišnju ugovor i procena ljudi u klubu bila je da mu se ne ponudi novi, pa je prigodnom svečanošću u Humskoj 1, uz dosta emotivnih trenutaka došlo do zvaničnog oproštaja momka koji je za crno-bele odigrao 69 utakmica i postigao dva gola.
“Ovo je težak trenutak za mene, ali i u njemu moram da budem onakav kako se zahteva od fudbalera Partizana. Fudbalski posao je takav da nikad ne znaš šta nas čeka sutra. Neću da se osvrćem na negativne trenutke, pamtiću ono što je bilo lepo. To su titula ili pobeda u poslednjem derbiju. Osim povrede koju sam vukao malo duže od šest meseci, među najtužnije spadaju i oni kad se nismo plasirali u Ligu šampiona“, predočio je Balažic.

Za njega se u poslednje vreme pričalo da je na radaru slovenačkog Maribora, kao i da ima pozive iz bivših sovjetskih republika. Ipak, nije mogao da precizira gde će da nastavi karijeru.
“Ne znam zaista. Prva i osnovna želja je da nađem dobru i zdravu sredinu u kojoj ću moći da igram. Fudbal je moj život. Ja bih kao Sale Ilić. Pogledajte koliko ima godina, pa bih i ja da igram dokle god mogu“.

Balažic je uveren da ekipa i bez njega može da se bori na proleće za trofeje.
“Može sigurno. Gledaću da uklopim obaveze da u maju, kada bude poslednje kolo dođem na proslavu titule. Kako god da bude, znam da ću uvek rado posećivati stadion Partizana i da ću sa tribina bodriti svoje kolege“, dodao je Balažic.

Njemu je sportski direktor Partizana Ivica Iliev na rastanku predao klupsku plaketu kao i dres na koji su se potpisali saigrači iz ove sezone.

Piše: Aleksandar Joksić

Najnovije vesti


×