{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Baksuz nad baksuzima: Kompani povređen i za svoj oproštajni meč?!

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
"To je tako tipično za mene. Zar ne?"
Baksuz nad baksuzima: Kompani povređen i za svoj oproštajni meč?!

Vensan Kompani, čovek čije bi srednje ime bez problema moglo da glasi Povreda, neće učestvovati večeras u svom oproštajnom meču koji mu organizuje Mančester Siti. Građani žele da na dostojan način isprate svog dugogodišnjeg kapitena, u tu svrhu na Etihadu će biti odigran meč između legendi Sitija i legendi Premijer lige, ali u domaćem timu neće biti Kompanija. 

Samo jednom imate šansu da pogađate zbog čega... Pa naravno, čovek je povređen?! Povređen i na dan svog oproštaja! Kompani je van terena već nekoliko nedelja, ali nadao se da će uspeti da se oporavi do večeras.
"Nažalost, neću igrati. Imam lakšu povredu butnog mišića", kazao je Kompani. "Ali to je tako tipično za mene. Zar ne?", našalio se potom Belgijanac.

Kompani je do kraja prošle sezone igrao za Mančester Siti. Proveo je među Građanima 11 sezona i da nije imao tako učestale povrede nema sumnje da bi upisao daleko više nastupa za ovaj tim (zustavio se na 265 ligaških), verovatno ušao u klupskih TOP 10 svih vremena.

Belgijanac se letos vratio u Anderleht gde je doskora radio kao trener-igrač. Posle loših parija na startu sezone odlučio je da sa trenerskom karijerom ipak sačeka još malo...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×