{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bajević nije ni debitovao, a dobio je produžetak ugovora

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Vodiće Zmajeve i posle baraža
Bajević nije ni debitovao, a dobio je produžetak ugovora

Izaziva korona neobične pojave u svetu sporta, a jedna takva stiže iz Bosne i Hercegovine. Fudbalski savez te zemlje odlučio je na video-sednici da produži ugovor selektoru reprezentacije Dušanu Bajeviću.

„Kvaka“ je u tome što je Bajević dobio produžetak ugovora, iako nije stigao ni da debituje! Nije, naravno, iskusni stručnjak kriv za to, njegov zadatak je bio da vodi Zmajeve u baražu Lige nacija i da proba tim putem da ih dovede do Evropskog prvenstva.

Kako je korona odložila baraž i to zasad na neodređeno vreme, Fudbalski savez BiH je odlučio da produži saradnju sa Bajevićem, kako bi Mostarac mogao da vodi državni tim u oktobru ili novembru, kada dođe na red završnica Lige nacija.

Novitet je što, kako kažu bosanski mediji, nije precizirano do kada traje taj novi ugovor, pa je pretpostavka da će Bajević biti na klupi reprezentacije i posle baraža, kada dođe vreme za novo izdanje Lige nacija. Naredne godine, kada se utanači kalendar, trebalo bi da krenu i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×