{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bajern mami Ter Štegena, odbijeno Barsinih 6.500.000

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Bavarci razmišljaju o zameni za Manuelu Nojeru
Bajern mami Ter Štegena, odbijeno Barsinih 6.500.000

Ranije u senci Manuela Nojera, danas po mnogima golman koji je pretekao Bajernovu jedinicu. Dugo već u Nemačkoj debatuju ko bi trebalo da bude prvi golman Pancera, a sada iz Katalonije stiže i vest da su Bavarci naumili da baš Mark Andrea Ter Štegena dovedu kao zamenu za šest godina starijeg igrača.

Nojerov ugovor ističe na leto 2021. i ako ga Bajern ne ubedi da produži ili će ga prodati ili će izgubiti ozbiljan novac koji će u vreme posle krize sa korona virusom biti veoma potreban. Problem je što Nojer, kao i David Alaba i Tomas Miler, traže višegodišnje ugovore, a Bajern je prilično racionalac kad je novac u pitanju. Nojeru su pride već 33 godine, a poslednjih sezona je imao velikih problema sa povredama.

Zato je u fokusu Ter Štegen, barem tako tvrdi katalonski Sport, koji podseća da je Nemac odbio već četiri ponude Barselone da produži ugovor sa Barselonom. Poslednji je bio ispisan do 2024. i Ter Štegenu se nudilo 6.500.000 evra po sezoni, neto. Nije prihvatio, jer je Blaugrana u skorije vreme produžavala ugovore i sa nekim drugim igračima i mnogi koji imaju i manju minutažu od Ter Štegena dobili su više para.

Onda je usledila cela ova situacija sa pandemijom i pregovori su trenutno prekinuti što Bajern pokušava da iskoristi. Ter Štegen je idealan izbor da odmeni Nojera. S tim da Barselona nije baš saterana uz ćošak. Ter Štegenov ugovor traje do 2022. tako da na stadionu Kamp Nou za sada ne brinu.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×