{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Bajern i Nojer imaju ozbiljan problem - agent napustio sastanak posle nekoliko minuta

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 10
Izgleda da novi ugovor nije formalnost, kako se pretpostavljalo da će biti...
Bajern i Nojer imaju ozbiljan problem - agent napustio sastanak posle nekoliko minuta

Pregovori Bajerna i Manuela Nojera oko novog ugovora, izgleda, ne teku baš glatko

Tomas Krot, čovek koji zastupa interese jednog od najboljih golmana Evrope, bio je tokom jučerašnjeg dana u prostorijama minhenskog kluba u Zebener štrase. On je imao zakazan susret sa Hasanom Salihamdižićem i Oliverom Kanom, ali kako Bild navodi (i fotografijom dokumentuje) Krot je napustio sastanak posle svega nekoliko minuta, što je podgrejalo spekulacije da bi nemački reprezentativac i kapiten Bajerna mogao da promeni sredinu kroz godinu dana, kada mu ističe aktuelni ugovor. 

Dve su teorije šta se dogodilo na pomenutom sastanku. Po jednoj, Kan i Salihamidžić ponudili su "neprihvatljivo veliko smanjenje plate", čime bi Manuel Nojer praktično ispao iz grupe najplaćenijih igrača, gde su trenutno još Robert Levandovski i Tomas Miler; po drugoj, Krot je brzim napuštanjem sastanka želeo da poruči upravi Bajerna da njegov klijent nipošto ne pristaje na samo jednogodišnje produženje saradnje, već želi duži i čvršći ugovor.

U svakom slučaju, preliminarni susret nije prošao kako su minhenskom velikanu planirali...

Podsećanja radi, Bajern je već doveo zamenu za Nojera. U pitanju je Aleksander Nibel iz Šalkea koji na leto stiže kao slobodan igrač, međutim nije planirano da on odmah postane prvi golman, već da stasava uz iskusnijeg kolegu.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×