{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Domaćin slavio – 2:0
Bačka sa igraćem manje preživela bitku za opstanak: Zemun zakucan za dno!

Bitka za opstanak pripala je Bačkoj. Tim iz Bačke Palanke je praktično osvojio tri boda protiv Zemuna (2:0), ali je suštinski dobio mnogo više. Ne treba posebno objašnjavati: tim Zorana Govedarice pobegao je iz opasne zone, i što je za njih posebno važno zakucali su Zemunce za dno tabele.

Nije to bila fudbalska predstava za sladokusce. Videli smo mnogo faulova, mnogo prekida po izuzetno teškom terenu stadiona Maletin Vava, ali na kraju zasluženu pobedu domaćina.

Bačka je izdržala sa igračem manje, pošto je u 63. minutu zbog faula, a potom i koškanja sa Vučićem, pocrveneo Nemanja Ilić.

Tada je Bačka već imla minimalnu prednost, pošto je gol Zemuna pogodio Žarković. Imali su i Zemunci svoje trenutke, ali je domaćin nekako bio agresivniji. Veliku šansu promašio je Branislav Tomć koji je bio sam ispred gola Zemuna, ali je tukao jako i neprecizno.

Posle isključenja domaćeg defanzivca Ilića, trener Zemuna Dejan Švaba Đurđević nije imao šta da čeka. Poslao je na teren Dejana Vidića. Zemunci su krenuli u totalnu ofanzivu, ali su brutalno kažnjeni. Odlično je oduzeo loptu i pokrenuo kontru Stefan Jovanović. Usledio je pas ka Makariću, a iskusni defanzivac je rutinski prevario Marka Miloševića.

 

SRBIJA 1 - 24. kolo:

Petak
Mačva - Rad 0:0

Subota
Dinamo Vranje -  Napredak 2:0 (1:0)
/Popović 40, Dimitrov 51/

Voždovac  - Vojvodina 1:0 (0:0)
/Mikić 88/

Proleter - Mladost 2:0 (1:0)
/Čolović 19, Čović 48/

Radnički - Radnik 4:1 (3:1)
/Haskić 8, 30, 43, Đorđević 63 - Milovanović 3/

Spartak - Čukarički 1:2 (0:0)
/Đenić 86 - Mudrinski 26, Ovusu 43/

Crvena zveda - Partizan 1:1 (0:1)
/Pavkov 75 - Nikolić 37/

Nedelja
Bačka - Zemun 2:0 (0:0)
/Žarković 48, Makarić 77/
***Kvote su podložne promenama

Najnovije vesti


×